PRIVACY POLICY


Bedrijfsgegevens

Oh So Pretty Party VOF

Vestigingsadres:
Citroengaard 27
3206 AJ Spijkenisse

Contact:
hello@ohsoprettyparty.com

Telefoon:
06 52602826 - Judith
06 22233452 - Heleen

KVK Rotterdam   56967527


 

Bij het plaatsen van een bestelling in onze shop leggen wij een aantal persoonsgegevens van je vast.
Wij vinden het belangrijk om jouw privacy daarbij zoveel mogelijk te respecteren en te beschermen. In deze verklaring staat welke gegevens wij vastleggen en voor welke doelen die gegevens gebruikt worden.

1. Welke gegevens verzamelen wij en waarom?

Een bezoek aan onze site / shop

We verzamelen gegevens over de bezoekers van onze site en webshop, bijvoorbeeld hoeveel bezoekers er zijn geweest en vanaf welke pagina ze zijn doorverwezen. Gegevens die hierbij vastgelegd kunnen worden zijn informatie over je apparaat, je besturingssysteem of het tijdstip waarop je onze site / shop hebt bezocht.

Deze gegevens gebruiken wij voor onze statistieken. Hiermee krijgen wij inzicht in de wensen van de bezoekers. Voor deze analyses en het verzamelen van deze gegevens worden cookies geplaatst.

Cookies zijn kleine bestandjes waar de informatie in wordt opgeslagen zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Ook kunnen wij bijvoorbeeld zien dat je ons weer bezoekt.
Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij wordt gevraagd om jouw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Wanneer je contact met ons opneemt

Als je contact met ons opneemt via het mail adres hello@ohsoprettyparty.com leggen wij enkel dit e-mailadres en naam vast. We gebruiken deze gegevens om je van dienst te kunnen zijn en je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.
Telefoonnummers worden niet opgeslagen na een telefonische vraag.

Bij het plaatsen van een bestelling

Als je een bestelling plaatst in onze shop worden er een aantal gegevens van je gevraagd. Zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer en post adres. Deze gegevens slaan we op in onze administratie om de order te kunnen verwerken.

De persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt om de bestelling te verwerken. Gegevens worden enkel aan derden (lees meer over deze partijen bij punt 3) beschikbaar gesteld om betaling en levering van de bestelde producten mogelijk te maken.

Bijzondere gegevens

Naast de gebruikelijke naw-gegevens verzamelen we ook een aantal bijzondere en persoonlijke gegevens. Dit zijn de gegevens die we plaatsen op de ontwerpen van het geboortekaartje of de trouwkaart.

De bijzondere persoonsgegevens worden alleen intern gebruikt en niet doorgegeven aan andere organisaties.

Het is mogelijk dat we een foto plaatsen op onze site of social media van het ontwerp. Ter inspiratie voor andere bezoekers of om onze nieuwste ontwerpen te laten zien. Hierbij zullen we altijd de persoonsgegevens onleesbaar maken. Mochten jullie hier niet mee akkoord gaan, laat dit dan weten. Dan zorgen wij dat het kaartje niet voor deze doeleinden gebruikt wordt.


2. Hoe lang worden de gegevens bewaart?

Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld. Zo moeten we de facturen, met daarin je persoonsgegevens, 7 jaar bewaren. We houden ons aan deze wettelijke termijnen.


3. Met wie delen we de gegevens?

De adres gegevens die worden gevraagd bij Mijnwebwinkel worden gebruikt om de overeenkomst met jou als bezoeker uit te kunnen voeren en de bestelde artikelen te kunnen leveren.

Google analytics voert metingen uit om onze statistieken van het shop gedrag van de klant bij te kunnen houden.

Betalingen in onze webshop worden worden gedaan via iDeal en worden snel en veilig verzorgd door Mollie zodat wij online betalingen kunnen accepteren met deze online kassa. De betalingen worden uiteindelijk bijgeschreven op onze Rabobank rekening.

Wij delen de gegevens met Post NL. Hier maken wij met de adresgegevens de etiketten zodat de bestelde artikelen / producten kunnen worden geleverd op jouw afleveradres.

Voor het verwerken van onze administratie maken wij gebruik van het boekhoud programma Moneybird. Op de factuur worden de adresgegevens vermeld. En Moneybird verstuurd de offertes en facturen direct naar het opgegeven e-mailadres.

Al deze bedrijven zijn onze partners om de order zo goed mogelijk te verwerken. Ook zij hebben te maken met dezelfde privacy voorwaarden van de Europese Unie en handelen naar de afspraken over de beveiliging en geheimhouding van jouw persoonsgegevens.


Gegevens voor social media

Deze social media kanalen gebruiken wij om te inspireren en geeft de mogelijkheid om met ons in contact te komen.
facebook / pinterest / instagram . De beheerders van deze diensten verzamelen ook jouw persoonsgegevens.

 

4. Hoe zijn de gegevens beveiligd?

Om je privacy te beschermen, maken wij gebruik van de beveiligde verbindingen waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert


5. Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid

Eventuele (on)juiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Wanneer je toegang wenst tot deze informatie of de persoonlijke gegevens wenst te verbeteren kun je dit verzoek sturen naar hello@ohsprettyparty.com en zullen we binnen 4 weken dit verzoek verwerken.

Heb je een klacht over hoe we met je persoonsgegevens omgaan, meldt dit dan eerst bij ons via hello@ohsoprettyparty.com. We zoeken dan samen met jou naar een oplossing.

Daarnaast heb je als bezoeker van onze site / shop het recht een online klacht in te dienen bij de “Autoriteit Persoonsgegevens” (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl)

Laatste versie: 25 mei 2018


 

© 2014 - 2018 ohsoprettypartyshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.